User Page (Blog)

27.09

Ο νόμος για την καθαρότητα της μπύρας Reinheitsgebot

Category: Δημοσιεύσεις

Η παραγωγή της μπύρας στη Γερμανία διέπεται από

07.09

Δημοσίευση στην εφημερίδα Πελοπόνησσος

Category: Δημοσιεύσεις

Μετά από σχεδόν τέσσερις δεκαετίες, η Πάτρα μπαίνει και πάλι στον εγχώριο χάρτη της ζυθοποίησης, επιβεβαιώνοντας τους ιστορικούς της δεσμούς με την μπύρα. Την συνέχιση της ιστορικής κληρονομιάς της πόλης με αυτό το προϊόν, μετά το κλείσιμο της Ζυθοποιίας Μάμου το 1976, αναλαμβάνουν σήμερα δύο αδέλφια, οι Γιώργος και Κώστας Αντωνακόπουλος,

01.09

Δημοσίευση στην εφημερίδα Γνώμη

Category: Δημοσιεύσεις

Η Πάτρα απέκτησε τη δική της φρέσκια μπύρα- Το πρώτο παραδοσιακό ζυθοποιείο στην Αχαΐα είναι γεγονός
Διώνη: απόλαυση δια ουρανού και γης

Σελίδα 2 από 2