24.10

Ζυθογνωσία_2014

Category: Δημοσιεύσεις Written by Hits: 905

Ζυθογνωσία 2014 - Πρόσκληση

27.09

Ο νόμος για την καθαρότητα της μπύρας Reinheitsgebot

Category: Δημοσιεύσεις Written by Hits: 1308

Η παραγωγή της μπύρας στη Γερμανία διέπεται από

07.09

Δημοσίευση στην εφημερίδα Πελοπόνησσος

Category: Δημοσιεύσεις Written by Hits: 893

Μετά από σχεδόν τέσσερις δεκαετίες, η Πάτρα μπαίνει και πάλι στον εγχώριο χάρτη της ζυθοποίησης, επιβεβαιώνοντας τους ιστορικούς της δεσμούς με την μπύρα. Την συνέχιση της ιστορικής κληρονομιάς της πόλης με αυτό το προϊόν, μετά το κλείσιμο της Ζυθοποιίας Μάμου το 1976, αναλαμβάνουν σήμερα δύο αδέλφια, οι Γιώργος και Κώστας Αντωνακόπουλος,