Η ζυθοποιία

 • Η δραστηριοποίησή μας στην παραγωγή μπύρας, δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι έχει την αφετηρία της στη διαχρονική αξία και στην ακλόνητη σταθερότητα αυτού του πανάρχαιου προϊόντος. Ταυτόχρονα όμως, αποκτά ξεχωριστή και σπουδαία σημασία με βάση το προσωπικό μας όραμα και την αρχή μας που καθοδηγεί κάθε επιμέρους βήμα της διαδικασίας παραγωγής: Δεν επιθυμούμε να παράγουμε μπύρα. Είμαστε αποφασισμένοι να παράγουμε την καλύτερη φρέσκια, απαστερίωτη μπύρα!

  Έτσι, ο βασικός στόχος μας είναι να εξασφαλίζουμε πάντα άριστη ποιότητα μπύρας και να ανταποκρινόμαστε με ευελιξία στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των καταναλωτών. Η Πατραϊκή Ζυθοποιία ιδρύθηκε για να μετατρέψει σε ουσία το πάθος των ιδρυτών της για ένα προϊόν το οποίο όχι μόνο θα είναι απολαυστικό και εξαιρετικής ποιότητας, αλλά θα αποτελεί συνειδητή επιλογή ακριβώς γι αυτό το λόγο...

  Με αυτή την ιδέα, αυτό-γιατί όχι;- το όνειρο, το αδιαπραγμάτευτο όνειρο, η εταιρεία μας ξαναβάζει την Πάτρα στην πρώτη γραμμή παραγωγής μπύρας μετά από τέσσερις και πλέον δεκαετίες, δημιουργώντας ένα περιβάλλον εργασίας προσανατολισμένο στην τοπική κοινωνία, στο οποίο οι εργαζόμενοι μπορούν να βελτιώνουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες και να εξελίσσονται.

   

  Εξασφαλίζουμε την ακεραιότητα και διαφάνεια σε όλες τις φάσεις λειτουργίας της επιχείρησής μας και στις συναλλαγές με τρίτους και επιδιώκουμε να εδραιώσουμε μια επιτυχημένη τοπική επιχείρηση με μακροχρόνια λειτουργία. Αυτό ακριβώς, είναι ο παράλληλος στόχος μας: να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη και προώθηση της τοπικής οικονομίας, προσθέτοντας ένα νέο στοιχείο στην επχειρηματική, κοινωνική αλλά και πολιτιστική ταυτότητα της περιοχής.

   

   

Τα συστατικά

 • Κριθάρι

  Το κριθάρι έχει 65% άμυλο και ένζυμα που βοηθούν τη διάσπασή του, 12% πρωτεΐνες και ανόργανα

 • λυκίσκος

  Ο λυκίσκος είναι αναρριχόμενο φυτό που καλλιεργείται σε χώρες με ψυχρό κλίμα. Στη μπύρα δίνει

 • μαγιά

  Η μαγιά που χρησιμοποιείται είναι σακχαρομύκητας που μετατρέπει τα σάκχαρα του γλεύκους

 • Νερό

  Το 93-95 % της μπύρας είναι νερό. Για την παραγωγή 1lt μπύρας απαιτούνται 5-6 λίτρα νερού.